Skip to main content

«Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός...» (vid)

Προβληματισμένος από το γεγονός ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε έκανε ένα συγκροτημένο παιχνίδι για σαράντα λεπτά, ειδικά στο πρώτο μέρος. Είναι γεμάτη ποιότητα σε κάθε θέση και μπορεί να τιμωρήσει τον αντίπαλό της σε κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί. Για εμάς τίθεται η ίδια ερώτηση και αυτό είπα και στους παίκτες στα αποδυτήρια... 'Είμαι πραγματικά περίεργος ποιος είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός. Ποια είναι η πραγματικότητα για την ομάδα μας. Το πως ξεκινάμε τα παιχνίδια ή το πως τα τελειώνουμε;'. Θα πρέπει να βρούμε την απάντηση. Κάθε φορά που ξεκινάμε είμαστε διστακτικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δεν είναι φυσιολογικό να ξεκινάς με 13 άστοχα σουτ και να δίνεις 7 επιθετικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο μέρος που παίξαμε άμυνα με αλλαγές και είχαμε mismatch στο box out δώσαμε μηδέν επιθετικά ριμπάουντ στον αντίπαλό μας. Είμαι πραγματικά περίεργος για την ομάδα και το είπα και στους παίκτες μου . Στο δεύτερο μέρος κάναμε μια καλή προσπάθεια, αλλά δεν ήταν αρκετή. Κάποια χαμένα σουτ και κάποια λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην έμπειρη Φενέρμπαχτσε να τελειώσει το παιχνίδι».

Δείτε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις του κόουτς Μπαρτζώκα, εδώ...

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς από ψυχολογικής άποψης. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, με βάθος, με πολλούς έμπειρους παίκτες και μια ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει. Έπαιζε στην έδρα της και για την περηφάνια της. Για εμάς αυτό το παιχνίδι σήμαινε πάρα πολλά. Ξέραμε πως θα ήταν καθοριστικό. Ανοίξαμε πολύ καλά το παιχνίδι, παίξαμε στη σωστή κατεύθυνση, ακολουθήσαμε το πλάνο. Το ότι παίξαμε με περιορισμένο ροτέισον μας επηρέασε στο δεύτερο ημίχρονο, κουραστήκαμε, κάναμε λάθη, όμως, παρότι δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι τα καταφέραμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Συνεχίζουμε, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και εστιάζουμε στον επόμενο αγώνα μας».