Skip to main content

Ντόρσεϊ: «Για εμένα ο στόχος είναι πάντα η νίκη»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (24/05) στην Ελλάδα. Ο ομογενής γκαρντ θα αναχωρήσει αύριο (25/08) για την Βουλγαρία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας.

«Είμαι χαρούμενος που θα παίζω στην Ελλάδα. Είναι ευλογία. Είμαι ενθουσιασμένος!», δήλωσε κατά την άφιξή του ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων». «Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα! Είμαι ενθουσιασμένος που θα γνωρίσω τους προπονητές, το προσωπικό, τους πάντες! Δούλεψα σκληρά όλο το καλοκαίρι και πιστεύω πως θα είναι μια συναρπαστική σεζόν».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την στελέχωση του ρόστερ του Ολυμπιακού, είπε: «Νιώθω καλά με αυτό το ρόστερ! Έχουμε πολλά κομμάτια και πολύ ταλέντο για να δουλέψουμε. Αυτό που πρέπει τώρα να κάνουμε είναι να ενώσουμε τα κομμάτια και να τα ‘κολλήσουμε’. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να χτίσουμε μια καλή σχέση με τους προπονητές και με όλους».

Ερωτηθείς για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, αλλά και για τον στόχο του με τη νέα του ομάδα, απάντησε: «Για εμένα ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Πέρυσι δεν έφτασα στα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός επίσης, οπότε αυτός είναι ο στόχος… Να έχουμε μια καλή σεζόν. Πρέπει, όμως, να πηγαίνουμε βήμα βήμα , μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, να δουλέψουμε σκληρά και να συνεχίζουμε να προχωράμε και να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσουν οι αγώνες της Ευρωλίγκας».

Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της ομάδας του Πειραιά, είπε: «Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ενθουσιάστηκα με την προοπτική, είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμένα. Με ήθελαν εδώ και εγώ θέλω να πηγαίνω εκεί μου με θέλουν. Όπως είπα και πριν, είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμένα». Και κατέληξε: «Δούλεψα όλο το καλοκαίρι και γενικά προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε χρόνο, οπότε θα δω πως μπορώ να ‘χωρέσω’ στην ομάδα και να προσθέσω στοιχεία δικά μου. Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι συνεχώς. Θέλω να ωριμάσω ως παίκτης και να είμαι καλύτερος από ότι ήμουν πέρυσι στην Ευρωλίγκα».  

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΡΣΕΪ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΣΕΪ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΝΤΟΡΣΕΪ