Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Εκτελέσαμε το πλάνο όπως έπρεπε" (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Μπασκόνια με 75-50 στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και αυτό οφείλεται σύμφωνα με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, στο γεγονός πως οι παίκτες του εκτέλεσαν το πλάνο όπως έπρεπε...

"Συγχαρητήρια την ομάδα, τους παίκτες και τους φιλάθλους για την πρώτη νίκη. Πάντα η πρώτη αναμέτρηση της σεζόν, ειδικά όταν είναι εντός έδρας, είναι πάντα δύσκολη και έχει αρκετή πίεση. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που πέρυσι μας κέρδισε δύο φορές. Ήμασταν πολύ σταθεροί στην άμυνα και εκτελέσαμε το πλάνο όπως έπρεπε. Τα γκαρντ μας είχαν 13 αμυντικά ριμπάουντ και αυτό ήταν ένα σημείο στο οποίο είχαμε δώσει έμφαση. Παρόλο που δεν σουτάραμε καλά από την γραμμή του τριπόντου, είχαμε λιγότερο από 30%, τελικά κερδίσαμε εύκολα τον αγώνα. Και αυτό γιατί κλέψαμε πολλές μπάλες, πασάραμε αρκετά, είχαμε 20 ασίστ και κάναμε όλα τα σημαντικά πράγματα στο μπάσκετ. Εύχομαι καλή τύχη στην Μπασκόνια στα επόμενα παιχνίδια".

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έπαιξε καλύτερα από εμάς. Ξέραμε πως μπορεί να παίξει ο Ολυμπιακός και ότι παίζει επιθετικά. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Στα πρώτα λεπτά είχαμε κάνει ήδη πέντε λάθη και στα πρώτα είκοσι λεπτά δεκαπέντε λάθη. Από τη στιγμή που πήραν προβάδισμα είκοσι πόντων, για εμάς ήταν δύσκολο να παίξουμε. Η επιθετική άμυνα ήταν το μεγάλο πρόβλημα για εμάς, γιατί δεν μας επέτρεψε εύκολα σουτ και εύκολες επιλογές στην επίθεση".

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...