Skip to main content

Μπαρτζώκας: "Κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση" (vid)

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη επί του Περιστερίου, ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

"Σε γενικές γραμμές κάναμε μια σοβαρή εμφάνιση. Κερδίσαμε σε μια έδρα που πάντα είναι υπολογίσιμη. Το Περιστέρι είναι πάντα δυνατή ομάδα. Εδώ είναι μια έδρα που δεν είναι εύκολο να παίζεις. Η ατμόσφαιρα ήταν αρκετά καλή. Διαχειριστήκαμε τον χρόνο και την ένταση του παιχνιδιού έτσι όπως έπρεπε. Βγάλαμε αρκετές ασίστ και σκοράραμε 45% στο τρίποντο. Έτσι είχαμε καλή ισορροπία στο σκοράρισμα και μέσα και έξω και τελικά κερδίσαμε εύκολα. Συγχαρητήρια στους παίκτες".

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" δεν παρέλειψε να ευχηθεί στο Περιστέρι με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή του. "Θα ήθελα να πω και εις ανώτερα... Να ευχηθώ άλλα 50, άλλα 100 χρόνια να υπάρχει ο σύλλογος. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι του ελληνικού μπάσκετ και το λέω πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι τα καλύτερα στο Περιστέρι".

Ερωτηθείς για την επιστροφή του Χασάν Μάρτιν στην αγωνιστική δράση, αλλά και την απουσία του τραυματία, Μουστάφα Φαλ, απάντησε: "Ο Χασάν μπορούσε να παίξει και με την Μονακά, απλά είχε κάνει 2-3 προπονήσεις. Δεν ήταν θέμα τραυματισμού το ότι δεν έπαιξε, αλλά φόρμας. Ο Φαλ έχει ένα μικρό διάστρεμμα. Ίσως αν χρειαζόταν να έπαιζε σήμερα, οπότε δεν είναι κάτι ανησυχητικό".