Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Είμαι ευλογημένος που προπονώ αυτούς τους παίκτες» (vid)

Τα εύσημα τόσο στους παίκτες του, όσο και στον κόσμο της ομάδας απένειμε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, για τη νίκη επί της Εφές.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο μας, αν και ήταν μικρός ο αριθμός των φιλάθλων που μπορούσαν να είναι στην εξέδρα. Μας βοήθησαν πολύ. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας είναι πολύ κρίσιμο. Για αυτό σήμερα και οι δύο ομάδες έχασαν κάποια λέι απ και ελεύθερα σουτ και έκαναν λάθη. Φυσικά, η ποιότητα της Εφές σε κάθε θέση μέτρησε. Θεωρώ πως είχαμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το ματς από την κανονική διάρκεια του. Τελικά έγινε ότι έγινε και νικήσαμε στην παράταση με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο, με το μεγάλο σουτ του Σλούκα. Συγχαρητήρια σε όλους για ακόμη μια φορά. Νιώθω ευλογημένος που προπονώ αυτούς τους παίκτες. Για μας ήταν πολύ σημαντικό το να ξεπεράσουμε τα προβλήματα με τον κορονοϊό. Χθες στην τελευταία φάση της προπόνησης χάσαμε τον Ουόκαπ, τον καλύτερο μας αμυντικό στην περιφέρεια. Όπως ξέρετε έχουν καλούς παίκτες στην περιφέρεια και χρειάζεσαι καλούς αμυντικούς. Η απουσία του Ουόκαπ ήταν κρίσιμα, όμως όλοι προσπάθησαν να καλύψουν την απουσία του στην άμυνα και πλέον συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, τόνισε: "Με εξαίρεση των πρώτη περίοδο κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Βελτιώσαμε την άμυνά μας. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο τους δώσαμε 26 πόντους. Μετά τους κρατούσαμε κάτω από 20. Η άμυνά μας ήταν καλή, χάσαμε κάποια ανοικτά σουτ, παρόλα αυτά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όμως, ήταν ισόπαλο ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τι μπορώ, όμως, να πω μετά το buzzer του Σλούκα; Συγχαρητήρια στον παίκτη και στον Ολυμπιακό. Ήταν μια πολύ καλή νίκη για εκείνους".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως και οι δύο τουρκικές ομάδες ηττήθηκαν στο ΣΕΦ με καλάθι του Σλούκα στην εκπνοή, απάντησε με χιούμορ: "Ίσως να τον βοήθησε ο μπακλαβάς που έτρωγε στην Τουρκία".

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ