Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο Κύπελλο» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας είχε αρκετά παράπονα από την παρουσία των παικτών του στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης με το Λαύριο.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν θέλαμε να καταβάλουμε καμία προσπάθεια για να κερδίσουμε. Νομίζαμε πως θα το κάνουμε περπατώντας. Όταν το συνειδητοποιήσαμε, είχαμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού και της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου για εμάς. Αναγνωρίζω πως είχαμε ένα απαιτητικό παιχνίδι με την Εφές και γενικά προερχόμασταν από ένα βαρύ πρόγραμμα, αλλά για αυτό ανοίξαμε και το ροτέισον, για να παίξουμε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, κάτι το οποίο όπως καταλαβαίνετε καταφέραμε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο που κερδίσαμε 60-18. Νομίζω δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω για το ματς. Συγχαρητήρια στο Λαύριο και καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς πλέον θα συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια του επόμενου διημέρου».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης, τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε μεγάλη κριτική. Θεωρήσαμε στο πρώτο ημίχρονο ότι ο Ολυμπιακός ίσως να είχε λίγο το μυαλό του στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου και θέλαμε να είμαστε λίγο ανταγωνιστικοί, να πιέσουμε λίγο παραπάνω τη μπάλα, να βάλουμε κάποια καινούργια κομμάτια στην επίθεσή μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα έλεγα πως αυτό το κομμάτι πήγε κάπως καλά. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε καθόλου να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού. Ήμασταν πολύ κακοί και ήρθε αυτό το βαρύ αποτέλεσμα για εμάς». 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...