Skip to main content

F4: Οι "ερυθρόλευκες" δηλώσεις στην συνέντευξη Τύπου (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιώργος Πρίντεζης, έδωσαν το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος.

«Θα ήθελα να χαιρετίσω κι εγώ την διεξαγωγή ενός φάιναλ φορ μετά από πάρα πολλά χρόνια», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Τελευταία φορά είχε γίνει το 2004 και μάλιστα θυμάμαι πως είχε έκτροπα και επεισόδια. Έκτοτε δεν διοργανώθηκε ξανά κάποιο τουρνουά τέτοιας σημασίας στην Ελλάδα. Όλοι οι προπονητές που είμαστε εδώ τα προηγούμενα χρόνια δουλεύαμε στο εξωτερικό και είδαμε πόσο ωραίο είναι να συμμετέχεις σε τέτοια τουρνουά. Είναι μια καλή ευκαιρία να το απολαύσουμε. Βέβαια το τουρνουά είναι ή γάμος ή κηδεία, γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό. Στην ουσία μόνο ένας τελικά χαίρεται και πανηγυρίζει και οι άλλοι τρεις γυρίζουν στην καθημερινότητά που είναι αρκετά δύσκολη για όλους μας. Πρέπει να υπάρχει μια αίσθηση ευθύνης για όλους όσοι μετέχουν στην διοργάνωση. Θα έλεγα πως σε εισαγωγικά όλοι μας δίνουμε εξετάσεις για το ότι η χώρα μας μπορεί να διοργανώσει τέτοια αθλητικά γεγονότα. Η συγκυρία είναι δύσκολη για την ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό αθλητισμό. Όλοι μας έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης παραπάνω στο να γίνουν τα παιχνίδια σε όσο πιο αθλητικά πλαίσια γίνεται».

Για τον ημιτελικό με την Ένωση ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε, όπως κάνουμε πάντα να δείξουμε σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους μας. Δεν σκεφτόμαστε ότι είναι φάιναλ φορ. Σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έτσι πρέπει να είναι το δικό μας σκεπτικό. Με σεβασμό απέναντι στην ποιότητα και την ικανότητα της ΑΕΚ. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε το πρώτο ματς και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, υποστήριξε: «Θέλω να ευχηθώ και ελπίζω πως στο μέλλον το F4 να γίνει και F8 και βελτιώνεται συνεχώς ο χώρος του μπάσκετ. Να μπορούν να παρακολουθούν τη διοργάνωση και τους αγαπημένους τους παίκτες οι φίλαθλοι και των οκτώ ομάδων που θα λαμβάνουν μέρος σε αυτή.  Εύχομαι κάθε χρόνο να υπάρχει μια σταδιακή βελτίωση γιατί πραγματικά ο Έλληνας αγαπά πολύ το μπάσκετ. Όλοι πρέπει να βάλουμε ένα λιθαράκι για την εξυγίανση του αθλήματος».

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε και πάλι στην διεκδίκηση ενός στόχου. Αύριο έχουμε έναν δύσκολο αγώνα. Όπως είπε ο κόουτς αυτό είναι το μόνο παιχνίδι στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε αυτή τη στιγμή. Ήρθαμε προετοιμασμένοι, είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε αυτό το Κύπελλο που το θέλουμε πάρα πολύ».

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ