Skip to main content

"Ελπίζω αύριο να κρατήσουμε το Κύπελλο" (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και ο γκαρντ των "ερυθρολεύκων", Κώστας Σλούκας, έδωσαν το παρών στην συνέντευξη Τύπου του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.



"Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πεις, ούτε κάτι ιδιαίτερο", σχολίασε ο κόουτς της ομάδας μας για την αυριανή (20/02, 17:00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. "Όλοι ξέρουν τι σημασία που έχει για το ελληνικό μπάσκετ αυτό το παιχνίδι. Είτε σε συμφέρει είτε όχι πρέπει να αναγνωρίσεις πως αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν τόσο να κάνουν με την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, ούτε με το ταλέντο, ούτε με τίποτα. Έχουν να κάνουν με τη συγκεκριμένη μέρα, με την προσέγγιση, με την ετοιμότητα. Ξεκινάνε με την καλή φόρμα κάποιων παικτών το συγκεκριμένο βράδυ και πόσοι περισσότεροι είναι σε αυτό το πλαίσιο. Και εμείς προετοιμαστήκαμε καλά. Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι με τη βαρύτητα που το διακρίνει. Έχει προχωρήσει η χρονιά, οπότε πάνω κάτω οι ομάδες έχουν μια αγωνιστική ταυτότητα. Ξέρουμε τι να περιμένουμε και ξέρουν τι να περιμένουν οι άλλοι από μας. Αυτό που μετράει είναι το πάθος, το πόσο δυνατά θα πας στην μπάλα και πόσο θα παίξουν οι παίκτες ομαδικά και ώστε να μην προσπαθήσει κανείς να γίνει ήρωας. Πιστεύω στο ομαδικό μας παιχνίδι και ελπίζω αύριο να κάνουμε ένα καλό ματς και αν είναι δυνατόν να κρατήσουμε το κύπελλο".

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας, τόνισε: "Για τον Ολυμπιακό και για τον οργανισμό είναι πολύ σημαντική η αυριανή μέρα, γιατί επιστρέφει μετά από χρόνια σε έναν τελικό εγχώριας διοργάνωσης. Επίσης, είναι πάρα πολύ σημαντική η αυριανή μέρα γιατί διεκδικούμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα της σεζόν και ελπίζω ο Ολυμπιακός να είναι νικητής".

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ