Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς» (vid)

Ο προποντής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θέλησε να αναλύσει την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, τονίζοντας πως άπαντες πρέπει να εστιάσουν στο ματς που ακολουθεί με την Ζαλγκίρις.

«Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε για αυτό το παιχνίδι. Ο Ηρακλής κατέβηκε με ελλιπή σύνθεση και σε αυτό το πνεύμα κινήθηκε το παιχνίδι μέχρι να καταλάβουμε πως κάθε ματς για να κερδηθεί πρέπει να παιχθεί, να κάνεις αυτά τα πράγματα που στο μπάσκετ δίνουν νίκες. Η αλήθεια είναι πως το κάναμε λίγα λεπτά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και κερδίσαμε, αλλά δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για αυτό το ματς, πέρα του να ευχηθώ στον Ηρακλή καλή τύχη σε ότι του επιφυλάσσει το μέλλον. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Την Δευτέρα ταξιδεύουμε στο Κάουνας, έχουμε αγώνες Τρίτη και Πέμπτη, είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της χρονιάς και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, τόνισε: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι τυπικής σημασίας λόγω των θεμάτων που είχαμε όλη την εβδομάδα με τους ασθενείς. Δεν είχαμε κάνει προπόνηση. Σήμερα παίξαμε ουσιαστικά πρώτη φορά με επαφή. Τα παιδιά πάλεψαν πολύ, ειδικά όσο είχαν δυνάμεις για τριάντα λεπτά, εκμεταλλευόμενοι και τη χαλαρότητα του Ολυμπιακού. Δείξαμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο με εξαίρεση τον τομέα των λαθών. Κάποιοι παίκτες μας οφείλουν να σέβονται περισσότερο την μπάλα από ότι έκαναν σήμερα. Ο Ολυμπιακός είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και πραγματικά εύχομαι στην δύσκολη εβδομάδα που έρχεται να πετύχει τους στόχους του, να κερδίσει τις δύο νίκες που θα τον οδηγήσουν πολύ πιο κοντά στον στόχο του. Εύχομαι καλή συνέχεια και στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα».