Skip to main content

Γουόκαπ: «Οι διαφορές είναι μικρές»

Ολυμπιακός και Άλμπα ακολουθούν βίους αντίθετους, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και οι Γερμανοί στην τελευταία.

Παρόλα αυτά, ο Τόμας Γουόκαπ και οι συμπαίκτες του δεν υποτιμούν την αυριανή (08/02, 21.00) αντίπαλό τους. «Το ότι η Άλμπα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δείχνει το επίπεδο της Ευρωλίγκας, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ. Και συνέχισε: «Παίζει πολύ καλό μπάσκετ και υπήρξαν πολλά παιχνίδια που σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Οι διαφορές των ομάδων της Ευρωλίγκας είναι πολύ μικρές».

Για το ότι οι «ερυθρόλευκοι» «καλύπτουν» τις απουσίες τους με νέους πρωταγωνιστές να εμφανίζονται συνεχώς, ο Τόμας Γουόκαπ, σχολίασε: «Έχουμε βαθύ ρόστερ, όμως, θεωρώ πως έχει να κάνει και με τη φιλοσοφία του κόουτς. Η ομάδα δεν εξαρτάται από έναν και μόνο παίκτη. Φυσικά μας πληγώνει το ότι ο Σλούκας είναι εκτός, γιατί κάνει πολλά στην οργάνωση και στην δημιουργία. Όμως, οι φιλοσοφία μας είναι πως όλοι παίρνουν τη μπάλα, δεν είναι one man show. Για αυτό και όταν έχουμε απουσίες η προσαρμογή είναι πιο εύκολη. Όταν ο Παπανικολάου ήταν εκτός στο ξεκίνημα της σεζόν αγχώθηκα, όμως, ένας άλλος παίκτης βγήκε μπροστά, ο Σακίλ».