Skip to main content

Γ.Μπαρτζώκας: «Είμαστε συγκλονισμένοι» (vid)

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο (03/03, 21.30) την Αρμάνι στο Μιλάνο, φορώντας την μαύρη του εμφάνιση σε ένδειξη πένθους για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Πως είναι δυνατόν να μην έχουμε επηρεαστεί, όχι μόνο εμείς, αλλά και οι ξένοι», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Είναι κάτι που έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινωνία, όχι μόνο την ελληνική αλλά. Όμως, όπως είπες πρέπει να ‘εργαστούμε’. Δύσκολο, αλλά είναι στη φύση της δουλειάς μας».

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα, είπε: «Έχουν κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν καλό προπονητή και ρόστερ. Είναι μια χρονιά που με βάση τους τραυματισμούς που είχαν, δεν πήγαν όσο καλά θα ήθελαν. Ντεφορμαρίστηκαν και έπαιξαν με πίεση.  Τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχουν και τον Ναπιέρ και κερδίζουν συνεχόμενα, αν εξαιρέσεις το Κύπελλο που απέτυχαν. Δείχνουν να ανακάμπτουν αγωνιστικά με στόχο να πάρουν το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Φυσικά, όλοι έχουν κίνητρο εναντίον μας λόγω της θέσης μας. Εμείς παίζουμε και με το "πρέπει" και πρέπει να ξεπεράσουμε την ψυχολογική επιβάρυνση που μας δίνει αυτό, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Τέλος, για τους φιλάθλους που θα δώσουν μαζικά το «παρών», σχολίασε: «Νιώθουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου πάντα, όπου κι αν παίζουμε. Αυτό είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού, όπου παίζει έχει κόσμο μαζί του».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ