Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Ήταν ένα εκπληκτικό βράδυ» (vid)

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στάθηκε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Για μία ακόμη φορά ήταν ένα καταπληκτικό βράδυ εδώ στο ΣΕΦ, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα που φυσικά μας χαροποιεί. Θεωρούμε πως μετά την βαριά ήττα στο Μιλάνο έπρεπε να ανακάμψουμε και να παίξουμε κόντρα σε μια από τις πιο δύσκολες ομάδες να αντιμετωπίσεις. Ελέγξαμε τα συναισθήματά μας, πήγαμε κατοχή με κατοχή. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ήμασταν νευρικοί, χάσαμε βολές, ελεύθερα σουτ και είχαμε βιαστικές αποφάσεις. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνά μας και κλείσαμε το πρώτο μέρος προηγούμενοι με δύο πόντους. Μετά προστατεύσαμε το ζωγραφιστό μας, όπου η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή στο να επιτίθεται από μέσα με ψηλούς φόργουορντ και σέντερ. Γενικά η άμυνά μας ήταν συμπαγής. Καλή επιτυχία στην Μπαρτσελόνα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. «Θέλω να εκφράσω την οδύνη όλων μας στην ομάδα για αυτό που συνέβη στα Τέμπη. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε στο Μιλάνο και στη Ρόδο, όμως, δεν ήθελα να το πω για να μη φανεί ως δικαιολογία. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην τον άγγιξε και να θρήνησε για αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ να πω συλλυπητήρια, ούτε φυσικά να αφιερώσω τίποτα. Αυτά είναι αστεία πράγματα, το μια νίκη, μια ήττα στον αθλητισμό. Θέλω εκ μέρους όλων να εκφράσω την στεναχώρια, την οδύνη, την θλίψη μας για αυτό που μας συνέβη ως χώρα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Αν δείτε τα στατιστικά η μόνη διαφορά είναι τα σουτ τριών πόντων. Θεωρώ πως χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ και ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε στο πρώτο μέρος να μείνει στο ματς χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ. Σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια έρχονται σε στιγμές που πρέπει να χτυπήσεις τον αντίπαλό σου την κατάλληλη στιγμή. Εμείς δυστυχώς δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Ο Ολυμπιακός σκόραρε σε κρίσιμα σημεία κάθε φορά που πλησιάζαμε. Το ματς κρίθηκε στις μικρές λεπτομέρειες».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...