Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες»

Στο «ερυθρόλευκοι» ρεκόρ νικών στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Οι 23 νίκες είναι ρεκόρ την ομάδα. Έχουμε σταθερότητα καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν . Σήμερα καταφέραμε να κερδίσουμε παρότι είχαμε 17% στο τρίποντο, ενώ χάσαμε και 10 βολές στο γήπεδό μας. Είχαμε πολλές ασίστ, χάσαμε πολλά ανοικτά τρίποντα. Ήταν προφανές πως ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως, στο δεύτερο μέρος χρειαστήκαμε λίγα λεπτά κανονικού μπάσκετ για να θέσουμε τον ρυθμό για το πως θέλαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Συγχαρητήρια επίσης στον Παναθηναϊκό και καλή τύχη».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, τόνισε: «Ήταν ένα σκληρό ματς για σαράντα λεπτά. Θεωρώ πως χάσαμε στις λεπτομέρειες και μας κόστισαν κάποια λάθη που κάναμε στην άμυνά μας. Επίσης, ζητήσαμε από κάποιους παίκτες να πάρουν κάποια σουτ, όμως, δεν έδειξαν αποφασιστικότητα όταν σούταραν. Είναι το δεύτερο ματς που παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό και δείξαμε πως έχουμε βελτιωθεί. Με όλους τους παίκτες, με φουλ ρόστερ θα είμαστε πολύ ανταγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα, που πλέον είναι ο μόνος μας στόχος».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...