Skip to main content

"Να ακολουθήσουμε την ρουτίνα μας" (vid)

 Υπό τις επευφημίες δεκάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην FanZone έκαναν δηλώσεις ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου.

«Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πάντα πολύ ενθουσιώδεις, το ίδιο είναι και εδώ», σχολίασε ο κόουτς και συνέχισε: «Μόνο δύο παίκτες ήταν εδώ, οι Παπανικολάου και Βεζένκοφ. Οι υπόλοιποι είναι στο ξενοδοχείο και έχουν την ρουτίνα τους. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι τα συνηθισμένα πράγματα. Μία ρουτίνα που έχουμε, προπόνηση, το βίντεο.. Ζήτησα από τους παίκτες να μην πολυ ασχολούνται με τον κύκλο τους που είναι εδώ και τα ΜΜΕ. Συγγνώμη που το λέω, αλλά το να μιλάς πάρα πολύ σε δημοσιογράφους, ατζέντηδες που είναι όλοι εδώ και κάνουν την δουλειά τους, είναι έξω από το συνηθισμένο και πρέπει να το αποφύγουμε».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος φόργουοντ, στάθηκε στην βράβευση του Σάσα Βεζένκοφ ως MVP της Ευρωλίγκας. «Είμαι χαρούμενος για τον Σάσα. Είναι συμπαίκτης μας και ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα, πάρα, πάρα πολύ. Όχι μόνο φέτος, αλλά όλες τις χρονιές που βρίσκεται στην ομάδα, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία επιβεβαίωση για τον ίδιο, η οποία έρχεται μέσα από την ομαδική δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο, αλλά και για τον σύλλογο να έχει τέτοιους παίκτες στο ρόστερ του και να διεκδικούμε αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο τρόπαιο. Γιατί αυτό είναι που έχει την πραγματική σημασία, όπως είπε και ο Σάσα».

Και συνέχισε: «Όταν έχεις μία συνταγή που είναι πετυχημένη, είναι λίγο παγίδα να πας να αλλάξεις και πράγματα πάνω σε αυτό. Γιατί αυτό σε έχει κάνει πετυχημένο. Σίγουρα δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά του προπονητικού σταφ το πώς θα προσεγγίσουμε τα παιχνίδια. Νομίζω όμως ότι αυτό που μας έχει φέρει μέχρι εδώ θα είναι η βασική ιδέα που θα στηριχθούμε και θα προσεγγίσουμε τα παιχνίδια. Αυτή είναι η ουσία και η θέληση που θα έχουμε όλοι».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ