Skip to main content

«Ελπίζω να γυρίσουμε με το μεγάλο βραβείο!» (vid)

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο στον Σάσα Βεζένκοφ την ανάδειξή του σε MVP της σεζόν!

Τον... παρέσυρε σε ένα στούντιο γεμάτο φιλάθλους που φορούσαν μάσκες με το πρόσωπό του, με πρόφαση ότι επρόκειτο για συνέντευξη και εκεί οι γονείς του και οι αδελφή του, του έκαναν έκπληξη και του ανακοίνωσαν τα ευχάριστα!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους του Ολυμπιακού, τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τον προπονητή, όλο το προπονητικό επιτελείο, όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά και όσους δουλεύουν πίσω από τις κάμερες και μας βοηθάνε κάθε μέρα και είναι πάντα εκεί για εμάς. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου βρίσκεται στο φάιναλ φορ. Πραγματικά χαίρομαι για όλα!», είπε μιλώντας στο OlympiacosBC TV.

Και συνέχισε αναφερόμενος στην έκπληξη της διοργανώτριας αρχής. «Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα. Η οικογένειά μου είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Μου έχουν μάθει τα πάντα και αν και δεν το υποψιάστηκα, τους ευχαριστώ που έκαναν αυτό το ταξίδι νωρίτερα για να βρεθούν εδώ μαζί μου σήμερα».

Ερωτηθείς αν... αγχώθηκε που η Ευρωλίγκα αργούσε να ανακοινώσει τον MVP, απάντησε: «Δεν αγχώθηκα γιατί δεν το σκεφτόμουν. Είχαμε μια πολύ δύσκολη σειρά με την Φενέρ, οπότε ξεκουράστηκα, δούλεψα και ότι ήταν να γίνει θα γινόταν... Και έγινε!».

Και έκλεισε τις δηλώσεις του με μια ευχή... «Ελπίζω στην επιστροφή να κρατάμε και το μεγάλο βραβείο. Για αυτό ήρθαμε εδώ και για αυτό θα παλέψουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ MVP ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ