Skip to main content

Σίκμα: «Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά» (vid)

Ο Λουκ Σίκμα αφίχθη απόψε (17/08) στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και δήλωσε έτοιμος να δώσει το 100% του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της!

«Νιώθω καλά! Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα ενσωματωθώ στην ομάδα. Θα είναι υπέροχα εδώ και ανυπομονώ να πιάσω δουλειά και να δούμε τι θα γίνει στην φετινή σεζόν».

Όταν ρωτήθηκε πως νιώθει που επιλέχθηκε να καλύψει το κενό του περσινού MVP της Ευρωλίγκας, Σάσα Βεζένκοφ, απάντησε: «Είναι μεγάλα τα παπούτσια του Σάσα που πρέπει να 'γεμίσω'. Είναι σπουδαίος παίκτης και έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Όμως, δεν είναι απαραίτητο να 'γεμίσω' τα παπούτσια του, είμαι διαφορετικός παίκτης και ήρθα να κάνω αυτό ξέρω και να κάνω ότι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος».

Στην συνέχεια παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός είναι το βήμα παραπάνω για εκείνον στην καριέρα του. «Είναι ένα βήμα παραπάνω υπό την έννοια ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Ο Ολυμπιακός πάντα παλεύει για την κατάκτηση του τίτλου. Οπότε είναι μεγάλη πρόκληση, ανυπομονώ και είμαι ενθουσιασμένος».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του, στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να σας συναντήσω και να παίξω για εσάς!».