Skip to main content

Super Cup: Τζάμπολ με βραβεύσεις!

Το βράδυ της Πέμπτης (28/09) έγινε το άτυπο τζάμπολ του Super Cup με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, αλλά και τις βραβεύσεις των κορυφαίων για τη σεζόν 2022-23 από τον ΕΣΑΚΕ.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, παρέλαβε το βραβείο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. «Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία το νησί της Ρόδου, και από την περιφέρεια και από τον δήμο. Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους προπονητές, για μια σχεδόν τέλεια χρονιά. Παρά ένα σουτ η περσινή θα ήταν η τέλεια χρονιά. Πιο πολύ, όμως, είμαστε περήφανοι γιατί η περσινή σεζόν συνδυάστηκε με μια τρομερή προσπάθεια, μια τρομερή αγάπη από τον κόσμο σε κάθε αγώνα και κάθε φάση. Είμαστε πολύ περήφανοι για την προσπάθεια. Θεωρώ πως και η φετινή χρονιά θα έχει τα ίδια στοιχεία. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία».

Μετά την Ευρωλίγκα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αναδείχθηκε κορυφαίος και στην Basket League. «Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν πέρυσι στην μεγάλη προσπάθεια που κάναμε από την πρώτη μέρα ως την τελευταία. Προφανώς το βραβείο είναι ομαδικό. Οι συνεργάτες μου προπονητές, όλοι οι παίκτες που έπαιξαν πέρυσι, όλοι όσοι εργάστηκαν για την ομάδα, οι φίλαθλοι και φυσικά οι ιδιοκτήτες της ομάδας έχουν συμμετοχή σε αυτό. Οπότε τους το αφιερώνω».

Οι Κώστας Παπανικολάου και Μουστάφα Φαλ, βραβεύτηκαν ως μέλη της κορυφαίας 5άδας. «Είναι πολύ τιμητικό», υπογράμμισε ο αρχηγός και συνέχισε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτά τα βραβεία έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά. Όποτε πάει σε όλους. Σας ευχαριστώ και συνεχίζουμε». Από την πλευρά του, ο Γάλλος σέντερ, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Τους συμπαίκτες μου, τον οργανισμό του Ολυμπιακού, τους φιλάθλους, τους προπονητές μου... Σας ευχαριστώ όλους».

Μετά την παραλαβή του βραβείου του καλύτερου αμυντικού, ο Τόμας Γουόκαπ, δήλωσε: «Σας ευχαριστώ για την αναγνώριση. Έχω πίστη και θεωρώ πως τα ατομικά βραβεία έρχονται από την ομαδική επιτυχία. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και το front office».

Τα βραβεία του Σάσα Βεζένκοφ, αυτό του MVP, του μέλους της καλύτερης 5άδας και του πιο δημοφιλή παίκτη παρέλαβαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και ο Sports Director, Χρήστος Μπαφές.

Η μάχη για τον τελικό

Αύριο (29/09, 17.00) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό το Περιστέρι.