Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Πάντα έχουμε προσδοκίες και απαιτήσεις» (vid)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μιλάνο εν όψει της αναμέτρηση με την Αρμάνι (17/10, 21:45) χωρίς τον τραυματία, Σακίλ ΜακΚίσικ.

«Σίγουρα είμαστε λιγότερο φρέσκοι από την Μιλάνο, που είχε αγώνα το Σάββατο, αλλά δεν έπαιξε με την Μακάμπι για τον γνωστό λόγο. Είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί», σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Και συνέχισε: «Εμείς πάντα έχουμε προσδοκίες και απαιτήσεις, όπου παίζουμε, για να κερδίσουμε το ματς, αλλά παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει χτιστεί για να πάει πολύ μακριά στη διοργάνωση. Έχει έναν πολύ έμπειρο και καλό προπονητή και πάντα παίζει με ξεχωριστή ενέργεια στο Forum. Θα πρέπει να κάνουμε καλό ομαδικό παιχνίδι, να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά».

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, είπε: «Πρέπει να περάσει αυτό το διάστημα, γιατί ο Σίκμα θα παίξει, ο Γουίλιαμς-Γκος μάλλον όχι, αν και έρχεται μαζί μας στην αποστολή. Γενικά πάμε όλοι με μία προπόνηση και είναι δύσκολο να προβλέψεις σε τι κατάσταση θα βρεθούν. Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο, τον οποίο θα τον έχουμε στη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή όμως προσπαθούμε να επιβιώσουμε στα περισσότερ παιχνίδια και στα αποτελέσματα».

Από την πλευρά του ο Ίγκνας Μπραζντέικις, τόνισε: Η Αρμάνι σπουδαία ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Θα παίξουν στην έδρα τους και θα έχουν τον κόσμο με το μέρος τους. Θα πάμε εκεί και θα παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Έχουμε καταρτίσει ένα καλό αγωνιστικό πλάνο, έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό τις τελευταίες ημέρες. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όταν μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε ο ένας για τον άλλο».