Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Ήμασταν πολύ φτωχοί επιθετικά»

Στην φτωχή επιθετική παρουσία απέδωσε την ήττα στο Μιλάνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Συγχαρητήρια στο Μιλάνο για τη νίκη. Για εμάς ήταν πολύ περίεργο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ φτωχοί επιθετικά, χάσαμε λέι απ και δίποντα γύρω από την ρακέτα. Χάσαμε 13 κατοχές και την ίδια στιγμή είχαμε πολύ χαμηλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων. Σκοράραμε 53 πόντους, συνεπώς δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε αυτό το ματς, παρότι η άμυνά μας ήταν καλή. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 45-44 με κάρφωμα του Φαλ, όμως, στην συνέχεια καταρρεύσαμε. Πήραμε κακές αποφάσεις στην επίθεση, χάσαμε πολλά λέι απ που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Η Μιλάνο το εκμεταλλεύτηκε αυτό και κέρδισε το παιχνίδι».

Ερωτηθείς για το αν η αποβολή του Αϊζάια Κάνααν με δύο τεχνικές ποινές επηρέασε το ματς, είπε: «Ναι ήταν πρόβλημα που αποβλήθηκε, γιατί μας έλλειπαν οι Γκος και ΜακΚίσικ. Οπότε μιλάμε για τρία βασικά γκαρντ της ομάδας».

Τέλος, για τον Κάιλ Χάινς, είπε: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του. Έχει τον θαυμασμό μου, όπως έχει και τον θαυμασμό όλου του οργανισμού του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του. Είναι ένας αθλητής που όπου κι αν αγωνίστηκε έδωσε το 100%. Εκτός από τις επιτυχίες, έδωσε και την καρδιά του για την ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια για το επίτευγμά του».