Skip to main content

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φέτος οι πρωταγωνιστές είστε εσείς !!

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια προσπάθεια αναγνώρισης της στήριξης των κατόχων διαρκείας,επιβραβεύει την αφοσίωσή σας σταθερά για όλη την επόμενη αγωνιστική χρονιά !

Δώρα - Προνόμια χορηγών

 

COURT SEATS/BASELINE/VIP

  • Θέση parking valet
  • Είσοδος στο νέο VIP LOUNGE
  • Προτεραιότητα σε αγορά εισιτήριων σε περίπτωση πρόκρισης στο FINAL FOUR, και σε μια σειρά από άλλους αγώνες
  • Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει σε όλους τους κάτοχους διαρκείας των κατηγοριών VIP, Court Seats, Court Seats Baseline, και Bench Seats που θα εξασφαλίσουν τη θέση τους για τη νέα χρονιά, δώρο την επίσημη βαλίτσα ταξιδιού της ομάδας! Για όποιον κάτοχο διαρκείας το επιθυμεί, θα δίνεται η δυνατότητα η βαλίτσα να είναι προσωποποιημένη με τα αρχικά του, για να έρχεται ακόμα πιο κοντά στην ομάδα. Ένα μοναδικό δώρο, ιδανικό για να συνοδεύετε την ομάδα σε όλους τους εκτός έδρας προορισμούς που θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά! Επίσης, 20 τυχεροί νικητές θα παραλάβουν τη βαλίτσα τους από τους παίκτες της ομάδας, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, σε ένα ξεχωριστό event.

EXECUTIVE A
Θέση parking A
Προτεραιότητα σε αγορά εισιτήριων σε περίπτωση πρόκρισης στο FINAL FOUR και σε μια σειρά από άλλους αγώνες

EXECUTIVE B
Θέση parking B
Προτεραιότητα σε αγορά εισιτήριων σε περίπτωση πρόκρισης στο FINAL FOUR

  Στους άνω των 21 ετών κατόχους διαρκείας 2023 -24 των τμημάτων Executive A και Executive B, η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η bwin, Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μας, θα προσφέρει ένα μοναδικό δώρο, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους κατόχους η BWIN θα προσφέρει ένα ξεχωριστό αναμνηστικό.
PIRAEUSBANK 10% έκπτωση στην αρχική τιμή του διαρκείας
8 άτοκες δόσεις στην αγορά της κάρτας διαρκείας σας
Συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσεις: επιστροφή του κόστους του εισιτηρίου διαρκείας έως 350€ (15 νικητές)
FMS 200X100 Έκπτωση 15% στην εργασία του Service & στην εργασία του φανοποιείου
Έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά για όλες τις εργασίες.
GSA Έκπτωση 20% σε όλα* τα προϊόντα της GSA full price για αγορές online και από το κατάστημα της Κηφισιάς (Κολοκοτρώνη 8), με την παροχή ενός προσωπικού κωδικού, ο οποίος θα αποσταλεί με email.
*Η έκπτωση δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις
OFFICIALSTORE Ο κάτοχος σε κάθε αγορά που πραγματοποιεί σε οποιοδήποτε κατάστημα μας, με την επίδειξη της φετινής κάρτας διαρκείας 2023-24, θα έχει έκπτωση 20% (η έκπτωση δεν ισχύει σε προϊόντα προσφοράς).
parex Έκπτωση 10% στον κάθε κάτοχο με επίδειξη της κάρτας διαρκείας 2023-24 του στο ταμείο των καταστημάτων.
Η έκπτωση ισχύει στα Full Price προϊόντα του brand Parex.
palamaiki

20% έκπτωση στις τιμές λιανικής στο σύνολο των προϊόντων της εταιρείας, με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας 2023-24 στο ταμείο. Εξαιρούνται τα προϊόντα προσφοράς καθόσον προσφέρονται με μεγαλύτερη έκπτωση του 20%.

Η έκπτωση δεν ισχύει στις περιόδους των εκπτώσεων.

   
  • "SPECIAL LETTERS": Σε συνεργασία με τους χορηγούς και τους συνεργάτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα λαμβάνετε στο mail σας αποκλειστικές προσφορές και μοναδικά προνόμια σε μεγάλη γκάμα προϊόντων, μηνιαίως.
  • "SPECIAL EVENTS": Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα λαμβάνετε ηλεκτρονική πρόσκληση για τους διαγωνισμούς στους εντός έδρας αγώνες με μοναδικά συλλεκτικά δώρα & δώρα εμπειρίας.
  • Για να ‘’παίζεις‘’ και εσύ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ επίλεξε το πεδίο Email από την ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της εγγραφής των στοιχείων στη νέα κάρτα διαρκείας, στην ενότητα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!