Skip to main content

Γουόκαπ: «Ερωτευμένος με τον Ολυμπιακό»!

Ο Τόμας Γουόκαπ ή πιο σωστά ο Θωμάς, παραδέχθηκε στο OlympiacosBC.gr πως όταν το 2020 «ντυνόταν» στα ερυθρόλευκα ήξερε μέσα του πως ο Πειραιάς θα γίνει το «σπίτι» του! Από σήμερα (12/04) και μετά την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2027, το γνωρίζουμε και εμείς!

«Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος! Είμαι πιο ενθουσιασμένος από οποιαδήποτε άλλη φορά έχω υπογράψει συμβόλαιο!», σχολίασε μιλώντας στο επίσημο site της ΚΑΕ Ολυμπιακός. «Συνεχίσουμε να ‘χτίζουμε’ κάτι ξεχωριστό εδώ στον Ολυμπιακό. Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Προέδρους, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, που με πίστεψαν και με εμπιστεύτηκαν να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Τους είμαι ευγνώμων για αυτό. Είμαι ευγνώμων στην διοίκηση, στον γενικό διευθυντή, στο προπονητικό επιτελείο και σε όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν».

Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνει στο Λιμάνι για άλλα τέσσερα χρόνια, είπε: «Ο λόγος που ήμουν διατεθειμένος να δεσμευτώ απόλυτα με τον Ολυμπιακό, είναι γιατί λατρεύω που βρίσκομαι εδώ! Τόσο απλά! Μου έχουν δείξει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους και τους δείχνω και εγώ με τη σειρά μου την εμπιστοσύνη μου και την αφοσίωσή μου. Αυτός ήταν ο λόγος που έκανε πολύ εύκολη την απόφασή μου. Το λατρεύω που είμαι εδώ. Αγαπώ τους προπονητές μου, τους συμπαίκτες μου, το κλίμα στα αποδυτήρια, την κουλτούρα που έχουμε ‘χτίσει’ και συνεχίζουμε να ‘χτίζουμε’. Αγαπώ τη διοίκηση και όσους εργάζονται στην ομάδα για τον τρόπο που φέρονται σε όλους τους παίκτες, με τόσο σεβασμό. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος να παίζεις και για αυτό δεν θέλω να φύγω. Για εμένα προσωπικά, δεν υπάρχει άλλο μέρος καλύτερο να παίζω!».

Ερωτηθείς για το αν πλέον αλλάζουν οι στόχοι του, απάντησε: «Όχι. Είναι οι ίδιοι με εκείνους που είχα όταν ήρθα εδώ. Θέλω να κερδίζω triple crowns! Στην ηλικία μου και σε αυτή τη φάση της καριέρας μου, αυτό είναι που με εξιτάρει. Αυτός ήταν ο στόχος μου όταν πρωτοήρθα εδώ και αυτός παραμένει όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ως Ολυμπιακός. Ένας από τους λόγους που αγαπώ τόσο πολύ αυτή την ομάδα, γιατί έχει στοχοπροσήλωση και υψηλούς στόχους.

Όταν το καλοκαίρι του 2021 υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, ενδόμυχα γνώριζε πως θα έμενε πολλά περισσότερα χρόνια από όσα αναγράφονταν στην συμφωνία! «Ναι, πίστευα πως θα μείνω για πολύ καιρό! Επέλεξα αυτή την ομάδα πριν από δύο χρόνια, γιατί όποτε ερχόμουν σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος σκεφτόμουν πως θα μπορούσα να παίξω και να μείνω εδώ για καιρό. Για αυτό ‘ερωτεύτηκα’ τον Ολυμπιακό τόσο γρήγορα, γιατί από την αρχή ήξερα πως είναι το κατάλληλο μέρος για εμένα! ‘Ερωτεύτηκα’ τα πάντα, το μπάσκετ, την ομάδα, τη ζωή στην Ελλάδα... Οπότε ναι, μπορώ να πω πως είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος και ευλογημένος για την εξέλιξη των πραγμάτων».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στον «ερυθρόλευκο» κόσμο. «Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα και που με υποστηρίζετε και στα καλά και στα άσχημα! Είμαι τόσο τυχερός και ευλογημένος που παίζω για αυτούς τους φιλάθλους, που είναι τόσο υποστηρικτικοί και μου έδειξαν την αγάπη τους από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Πειραιά! Σας ευχαριστώ! Ας συνεχίσουμε αυτή την όμορφη διαδρομή μαζί!».